Tánc-show Iringóval és Tamással Nyomtatás E-mail
2007. június 18. hétfő, 13:24
Südi Iringó neve egy csapásra robbant be a köztudatba, talán még azokéba is, akik nem kísérték figyelemmel a Szombat esti láz adásait. A bájos versenytáncos hölgy...

Jótékonysági est a Sorsok Alapítványért

Tánc-show Iringóval és Tamással

Südi Iringó neve egy csapásra robbant be a köztudatba, talán még azokéba is, akik nem kísérték figyelemmel a Szombat esti láz adásait. A bájos versenytáncos hölgy Somló Tamás énekes előadóművésszel hódította meg a közönséget és úgy tűnik, ez a páros igen népszerű azóta is.

Somló Tamás és a Südi Iringó-Dudás Tamás vezette tánc-show lesz városunk vendége június 22-én azon a jótékonysági rendezvényen, amit a Sorsok Alapítvány szervez a művelődési házban. Sztefanidesz Anna hihetetlen kitartását és tenni akarását mindannyian ismerjük és tiszteljük. Kifejezésre leginkább akkor juttathatjuk, ha elmegyünk a rendezvényre, ahol a fenti művészeken kívül a szentesi gimnázium különdíjas színjátszó csoportja ad elő egy darabot Akarsz-e játszani? címmel.

Jegyeket a művelődési ház pénztárában lehet vásárolni 2700 Ft-os áron.
No, igen. Lehet, többen felkapják a fejüket: még a színházinál is drágább ez a jegy. Azt hiszem, igazán drága az, amit nem tudunk megfizetni. Ez pedig az egészségünk, az életünk. Az Anna által vezetett alapítvány arra hivatott, hogy azokon segítsen, akiknek a világ összes pénzéért sem tudják már visszaadni testi vagy szellemi épségüket. De segíthetünk a körülményeiken, megkönnyíthetjük mindennapjaikat. Annáék nem kilincselnek, adni is szeretnének cserébe, mert ők jól tudják, hogy adni nagy öröm. A maguk erejéből működnek évek óta, köszönhetően az érző szívű embereknek, vállalkozóknak, önkéntes segítőknek.

Pályázni szeretnének, amelyhez önrészre van szükség, különben esélyük sem lesz.
Ezért kellene összefognunk június 22-én 19 órakor és amellett, hogy nemes ügyet szolgálunk a puszta jelenlétünkkel, még jól is érezhetjük magunkat. 

Supka Éva  


 

 

 
Hirdetés