Akiért a szirénák szóltak… Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2017. augusztus 08. kedd, 07:18

Futótűzként tarolt és taglózott le mindenkit, hogy autóbalesetben tragikus hirtelenséggel elhunyt a Kalocsai Kézilabda Club fiatal kapusa, Lakatos Ádám.

A 27 éves hálóőr megbecsült és oszlopos tagja volt a kézilabdázók nagy családjának. Csapattársak, sporttársak, barátok, szurkolók egy emberként ontottak könnyet és vettek végső búcsút a csupaszív Áditól, aki a KKC mellett munkája során a kalocsai mentőállomás lelkiismeretes csapatát is erősítette. Szörnyű tragédia, hogy a hozzá kiérkező bajtársai már nem tudtak segíteni a kiváló mentőápolón, ki mások életének megmentésére és a kézilabdára tette fel egész életét. Szavakkal nehezen kifejezhető mindaz az űr, melyet maga után hagyott nemcsak a pályán, de a mentőautóban is. A Kalocsai Kézilabda Club saját halottjának tekintette Ádámot, kiért utolsó útján a szirénák szóltak.

Tudod Ádi, az élet nagy igazsága, hogy akit szerettek, azt sohasem felejtik! És ez hatványozottan igaz a Te esetében, ki bár már átlépted a fizikai lét határait, sokak szívében élsz tovább még akkor is, ha mosolyod és kék szemeid már csak az angyalok látják. Sajátos humoroddal nevettesd meg őket is és onnan fentről vigyázz mindazokra, kik szívébe távozásod elviselhetetlen fájdalomként hasított.

Isten Veled!

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés